Showbiz

#pop #rock #vama #porc #miting electoral #tudor chirila #22 noiembrie 2008 #piata constitutiei

Porcul sprijinit de Vama ia contact cu alegatorii

 
Trupa Vama isi invita fanii sambata, 22 noiembrie, ora 16 in Piata Constitutiei la un miting electoral . Cu aceasta ocazie, Stelian (Lica) Popescu, porcul sustinut de Vama la alegerile parlamentare, se va prezenta in fata electoratului pentru a-si anunta candidatura in mod oficial.

Porcul si-a inceput campania electorala luni, 17 noiembrie, odata cu lansarea celui mai nou videoclip Vama – „Tata taie porcu’” – devenit imnul sau electoral.

Scopul evenimentului este de a strange semnaturi pentru calificarea in cursa pentru postul de Cel mai mare porc din Parlament alaturi de nominalizatii de pe site-ul oficial al trupei.

Cu aceasta ocazie, porcul va sustine si un discurs prin care isi va prezenta planul de odihna si agrement pentru anii pe care ii va petrece in Parlament.  Mitingul electoral se va incheia cu o baie de multime. Participantii vor obtine autografe de la membrii formatiei Vama si se vor putea fotografia alaturi de porcul parlamentar.

Urmareste videoclipul piesei "Tata taie porcu'", imnul electoral al candidatului sustinut de trupa Vama
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea