Showbiz

#pop #alfonso herrera #rbd #poncho #album #solo #actorie #casa de discuri #film #propunere #muzica

Poncho de la RBD: "Muzica n-a fost niciodata pasiunea mea"

Alfonso Herrera , fostul membru RBD, a refuzat zilele acestea o propunere venita din partea unei case de discuri care s-a oferit sa-i produca un prim album solo, conform timesoftheinternet.com.

Cantaret si deopotriva actor, de vocatie, Alfonso si-a justificat decizia astfel: „Muzica n-a fost niciodata pasiunea mea, adevarata mea vocatie e actoria, fara indoiala”.

Si nu este prima oara cand artistul transmise acest mesaj. In alte ocazii, acesta a declarat ca nu mai doreste sa-si continue cariera muzicala dupa destramarea trupei RBD.

In consecinta, din nefericire pentru fani, ultimul album al lui Poncho va ramane discul de despartire al formatiei, care este programat sa apara pe piata in februarie, sub numele „Despues de Todo”, conform presei latino-americane.

Formatia RBD a cunoscut un succes fulminant intr-o perioada scurta de timp. Drumul catre celebritate a pornit in urma unei telenovele ce da si titlul formatiei, „Rebelde”.

Cei 6 tineri exuberanti, plini de viata, cu problemele tipice adolescentine au ajuns foarte repede in sufletul publicului si au aratat ca ai nevoie de ambitie si bucurie pentru a reusi in viata.

Tanara formatie a venit si la Bucuresti de 2 ori (pe 12 iunie 2007 si 6 septembrie 2008 ), pentru a sustine un concert si a sta de vorba cu fanii romani. Acestia au fost intampinati cu caldura si admiratie de romanii de toate varstele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea