Showbiz

#film #actori #regizor #sergiu nicolaescu #poker

"Poker"-ul lui Sergiu Nicolaescu, din 9 aprilie pe marile ecrane

Comedia “ ”, cel mai nou film al lui Sergiu Nicolaescu , va avea premiera pe marile ecrane din Romania incepand cu 9 aprilie.

" Poker " este o adaptare cinematografica dupa piesa de teatru cu acelasi nume a scenaristului Adrian Lustig. Filmul beneficiaza de o distributie impresionanta:  . Primul care ajunge este Horia, acum chirurg plastic. Dupa ce vine si Titel, insotit de o armata de bodyguarzi condusa de Calabrezu, locotenentul sau, cei trei pornesc o discutie din care reiese invidia fata de Marcel, devenit arhitect milionar in SUA. In timp ce il asteapta pe Marcel, ies la iveala afacerile murdare ale celor trei.

“ Poker ” este cea de-a doua comedie scoasa de Sergiu Nicolaescu in cei peste 50 de ani de cariera. Nea Marin Miliardar, comedia realizata de Nicolaescu in 1981 este considerata drept cel mai vizionat film romanesc al tuturor timpurilor, potrivit unui studiu realizat de Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea