Showbiz

#star trek #abrams #regizor #sequel

Planuri noi pentru Star Trek 2

Regizorul J.J. Abrams a dat publicitatii noi detalii despre un sequel Star Trek. Cel care a creat serialul Lost a dat declaratii detaliate despre planurile sale viitoare, informeaza aceshowbiz.com.

"Imi doresc ca noul film Star Trek sa fie unul care sa capteze atentia publicului si sa placa, nu vreau sa fie doar un alt film de umplutura", a comentat regizorul J.J. Abrams.

" Primul film a fost foarte concentrat pe personaje, insa Star Trek 2 va avea o misiune diferita. Trebuie sa fie asa. Gene Roddenberry a facut o treaba nemaipomenita cu serialul. Practic nu putem egala ce a facut el", a mai completat regizorul.

"Filmul trebuie sa fie o poveste care sa fie familiara si relaxanta in acelasi timp. Star Trek 2 va fi simplu, despre adevaruri simple, dar fundamentale", a mai spus J.J. Abrams.

Star Trek va fi produs de studiourile Paramount Pictures, iar scenariul va fi realizat de Roberto Orci , Alex Kurtzman si Damon Lindelof.

Urmareste trailerul filmului Star Trek:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea