Showbiz

#muzica #rock #placebo #videoclip

Placebo are doua clipuri noi (video)

Placebo a lansat doua videoclipuri noi ale unor piese incluse pe albumul "Battle for the sun", informeaza presa internationala.

Ashtray Heart si The Never -Ending Why au fost considerate doua piese reprezentative ale albumului battle for the sun, ultimul album al grupului, astfel ca cei de la Placebo au hotarat sa le promoveze prin videoclipuri pe care ai posibilitatea de a le urmari dupa textul acestei stiri.

Placebo au devenit celebri la sfarsitul anului 1995 o data cu lansarea piesei Bruise Pristine care a declansat printre casele de muzica o adevarata isterie in obtinerea exclusivitatii asupra trupei.

Trupa condusa de Brian Molko a vandut de-a lungul timpului peste 10 milioane de albume si a sustinut peste 900 de concerte.

Placebo a cantat si in Romania in data de 21 iunie, tara noastra fiind inclusa in turneul de promovare al ultimului album al grupului.

Placebo - The Never-Ending Why



Placebo -Ashtray Heart

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea