Showbiz

#thirteen women of nanjing #zhang yimou #chinezesc #film #rol #hanks #cruise #pitt

Pitt, Cruise si Hanks se bat pentru un rol intr-un film chinezesc

Brad Pitt, Tom Cruise si Tom Hanks se bat pentru un rol in urmatorul film al regizorului chinez Zhang Yimou , intitulat Thirteen Women of Nanjing , scrie site-ul specializat Cinematical.

Insa regizorul va alege doar unul dintre cei trei actori de prima mana, desi deocamdata toti trei si-au exprimat interesul de a juca in film.

Astfel Brad Pitt, Tom Cruise sau Tom Hanks ar putea juca in film rolul principal, cel al unui pastor din Nanjing. Actiunea peliculei se petrece in China in timpul invaziei japoneze din 1937, iar cele 13 femei din titlu sunt un grup de prostituate care cauta adapost in biserica pastorului.

Deocamdata filmul se afla in etapa de casting, producatorii cautand actrite chineze necunoscute care sa fie capabile sa joace alaturi de un star hollywoodian.

Zhang Yimou este unul dintre cei mai cunoscuti regizori chinezi, fiind celebru pentru filme precum Raise the Red Lantern, Hero sau The House of Flying Daggers.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea