Showbiz

#piratii din caraibe 4 #noua #protagonista

Piratii din Caraibe 4 are o noua protagonista

Dupa retragerea actritei Keira Knightley din seria Piratii din Caraibe , producatorii au fost nevoiti sa caute o alta protagonista care sa-l vrajeasca pe Captain Sparrow.

Si au gasit-o in Franta in persoana tinerei actrite Astrid Berges-Frisbey ( foto ). In , aceasta va juca rolul unei sirene care il farmeca pe Jack Sparrow , interpretat de acelasi Johnny Depp.

In varsta de 23 de ani, Astrid este una dintre cele mai cautate actrite din Franta. Dupa o cariera de model, tanara s-a reorientat spre industria cinematografica si a jucat in filme precum Bruc si La Premiere Etoile. A aparut si in varianta franceza a piesei Equus.

Din distributia lui Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides mai fac parte Penelope Cruz (o alta frumusete de care se indragosteste Sparrow), Ian McShane, Geoffrey Rush si Stephen Graham. Filmarile vor incepe in iunie sub indrumarea regizorala a lui Rob Marshall , iar lansarea blockbuster-ulu va avea loc in mai 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea