Showbiz

#pirates of the caribbean 4 #buget #criza

Pirates of the Caribbean 4 are buget de criza

Disney Pictures, compania producatoare a francizei Pirates of the Caribbean , a hotarat sa reduca bugetul celui de-al 4-lea film al seriei, On Stranger Tides, informeaza digitalspy.co.uk.

Astfel, noul film cu a confirmat pentru LA Times ca presedintele Disney, Rich Ross, vrea o companie productiva si care sa functioneze cu costuri cat mai mici.

Scenaristii lui On Stranger Tides au fost astfel instruiti sa introduca in scenariu mai multe scene pe uscat decat pe apa, dat fiind ca filmarea pe apa este mult mai costisitoare.

De asemenea, pentru a reduce cheltuielile locatiile de filmare din Los Angeles si Caraibe vor fi inlocuite cu din Londra si Hawaii. Numarul zilelor de filmare a fost si el redus considerabil, iar efectele vizuale vor si ele realizate low cost.

“Cel mai dificil lucru este sa iei decizia de a elimina niste secvente foarte bune. Trebuie sa iti dai seama cum sa faci filmul entertaining si sa oferi publicului mai mult decat se asteapta si in acelasi timp sa realizezi totul cu cele mai mici costuri”, a spus Jerry Bruckheimer .

Filmarile la On Stranger Tides vor demara in iunie, iar regia este semnata de Rob Marshall. Speram doar ca decizia Disney de a reduce drastic bugetul filmului nu va afecta vizibil produsul final.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea