Showbiz

#bucuresti #pink martini #concert #jazz #alte-genuri

Pink Martini, al III-lea nume confirmat pe afisul Ciuc Summer Fest (VIDEO)

Alaturi de Faithless si Gary Moore, cel de-al treilea nume confirmat in cadrul ciuc summer fest 2010 este Pink Martini , una dintre cele mai cunoscute trupe de jazz-lounge si fusion din intreaga lume, informeaza Emagic, organizatorul evenimentului.

Pink Martini va sustine un concert pe scena festivalului in seara de 17 iulie. Ciuc Summer Fest 2010 va avea loc in zilele de 16, 17 si 18 iulie pe stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti si promite publicului roman o serie de show-uri live spectaculoase.
 
Nascuta in Portland, Oregon, in anul 1994, la initiativa lui Thomas Lauderdale, Pink Martini abordeaza in fiecare compozitie un melanj eclectic de ritmuri latino, lounge, clasic sau jazz, muzica sa - catalogata nu de putine ori de critici drept “muzica vintage” – fiind descrisa chiar de Lauderdale ca “muzica lumii fara a fi world music, o combinatie de simfonie urbana cu ritmuri de carnaval cubanez/brazilian si Breakfast at Tiffany’s/Natiunile Unite”.

Biletele pentru fiecare zi a festivalului pot fi deja achizitionate online de pe myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.

Pink Martini - "Una notte a Napoli"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea