Showbiz

#pink #rock #muzica

Pink, deranjata de echipa de fotbal Unirea Urziceni

Pink vorbeste pe profilul ei de pe Twitter despre echipa de fotbal Unirea Urziceni . Artista a fost, se pare, deranjata de prezenta campioanei Romaniei in acelasi hotel cu ea.

Echipa Unirea Urziceni a fost cazata la hotelul Radisson din Glasgow , Scotia, aceasta urmand sa dispute partida cu Glasgow Rangers , din cupa G a Ligii Campionilor.

Pink a sustinut doua concerte in orasul Glasgow si a fost cazata la acelasi hotel Radisson. Artista a lasat un mesaj pe Twitter potrivit careia s-ar fi simtit incomodata de prezenta echipei romanesti in hotel.

"M-am trezit in Glasgow. In hotelul meu se afla o intreaga echipa de fotbal. Abia m-am tarat spre pat printre ei dupa ce am parcurs niste drumuri pline de denivelari", a scris Pink pe Twitter.

Partida Glasgow Rangers-Unirea Urziceni, din Grupa G a Ligii Campionilor, va avea loc astazi, incepand cu orele 21:45, pe Ibrox Stadium din Glasgow. Dupa primele doua etape, ambele formatii au cate un punct.

Pink - Who Knew

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea