Showbiz

#29 august #flashmob #bucuresti #tribut #michael jackson

Piata Romana si Gara de Nord cuprinse de febra Michael Jackson

Chiar daca au trecut mai bine de doua luni de la moartea sa, Michael Jackson continua sa fie un subiect fierbinte pentru presa, dar si o continua sursa de inspiratie pentru fanii sai si pentru cei care i-au ascultat muzica timp de patru decenii.

Dupa decesul sau, fanii din Stockholm au avut ideea de a-l omagia pe Regele muzicii pop printr-un dans, cum altfel, organizat, mai mult sau mai putin spontan , intr-o piata cunoscuta din oras. Flashmob -ul suedezilor a facut repede inconjurul lumii contorizand zeci de mii de vizualizari pe Youtube.

Au urmat apoi orase ca Londra, Paris, Mexico City, Kuala Lumpur, dar si Bucurestiul, care i-a adus un tribut lui Michael printr-un flashmob bine organizat (desi pare spontan) de fanii romani ai megastarului.

Iata ce a iesit pe 29 august, ziua in care Michael Jackson ar fi implinit 51 de ani, cand fanii romani au luat cu asalt Piata Romana, mall-ul Plaza Romania si Gara de Nord si au dansat pe celebrul hit "Beat It":

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea