Showbiz

Philip Noyce va regiza un film despre viata unui falsificator de bani

Regizorul este in negocieri pentru a regiza The Art of Making Money, cel mai nou proiect cinematografic de la DreamWorks , despre un faimos falsificator de bani, care a reusit sa imprime peste 10 milioane de dolari in bancnote false.

Filmul spune povestea lui Art Williams, un falsificator de bani din Chicago care a realizat bancnote false de 100 de dolari folosindu-se de tehnologie de ultima ora , si a continuat sa falsifice bani chiar si dupa ce a fost prins de FBI anul trecut. Williams fost condamnat la sapte ani detentie intr-o inchisoare federala.

The Art of Making Money se bazeaza pe un articol despre Art Williams, aparut in intr-un numar al revistei Rolling Stones din 2005. Cel care va realiza adaptarea scenariului va fi Frank Baldwin.

Printre filmele regizorului australian Mary Queen of Scots, cu Scarlett Johansson in rolul principal, care va fi lansat pe ecrane in 2008.

Trailer The Quiet American


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea