Showbiz

#dance #electro #rock #bilete #festival #peninsula #noha #hip hop

Peninsula 2010: Pretul biletelor ramane neschimbat

Pretul biletelor la Festivalul Peninsula ramane neschimbat , in ciuda majorarii cu 5% a TVA-ului, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Astfel, un abonament valabil pe toata perioada evenimentului costa 199 de lei, iar un bilet de o zi, 80 de lei. Tichetele pot fi achizitionate in magazinele din reteaua Eventim si online, pe eventim.ro. La fata locului un abonament costa 240 de lei, iar biletul de o zi, 100 de lei.

O alta veste buna este ca oferta muzicala a festivalului se imbogateste cu noi artisti.

Trupa construita pe ritmuri de flamenco, breakbeat si drum & bass , N.O.H.A va sustine concertul de incheiere de la Terasa Kiss a Festivalului Peninsula, locatia concertelor underground ale evenimentului.

De asemenea, trupa Tunderground va avea onoarea sa incheie seria concertelor live de la Peninsula, cu un recital in Party Tent, care va incepe duminica, dupa miezul noptii. Stilul pe care-l propune este o combinatie de liquid jazz, cu elemente din folclor, riff-uri rock si beat-uri de house.

Festivalul Peninsula, care se va desfasura in perioada 26- 29 august 2010 la Targu Mures, va reuni la aceasta editie peste 70 de artisti, printre ei numarandu-se Korn, Tricky, Europe, Gorillaz Sound System, The Rasmus, Above & Beyond sau Fedde Le Grand.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea