Showbiz

#penelope cruz #javier bardem #logodna #casatorie #copii

Penelope Cruz si Javier Bardem s-au logodit

Penelope Cruz s-a logodit cu iubitul ei, actorul Javier Bardem , si urmeaza sa se casatoreasca cat de curand cu acesta, informeaza showbizspy.com.

Potrivit ziarului New York Daily News, cei doi actori au marturisit prietenilor apropiati ca isi doresc sa se casatoreasca in urmatoarele luni.

Alte surse insista insa ca Penelope Cruz nu este insarcinata. In ultimele saptamani, in presa internationala se specula ca actrita ar fi insarcinata in trei luni. " Penelope si Javier le-au spus prietenilor ca se vor casatori. Cei doi spun ca zvonurile despre sarcina nu sunt adevarate", a declarat un apropiat al celor doi.

Penelope Cruz, in vasta de 35 de ani, a declarat recent pentru revista Psychologies ca isi doreste sa se aseze la casa ei si sa faca copii.

"Imi doresc sa am copii intr-o zi, insa nu acum. Cand voi decide sa fac acest pas, vreau sa imi fie bine. Vreau sa fie cel mai bun proiect al vietii mele. Nu stiu daca cred in casatorie. Cred in familie, in iubire si in copii", a declarat Penelope Cruz.

"Am tendinta sa fiu mamoasa cu toti cei din jurul meu. Sora si fratele meu se plang mereu ca sunt mult prea protectoare. Javier este un barbat minunat si un actor desavarsit", a mai declarat actrita.

Urmareste trailerul filmului Los Abrazos Rotos:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea