Showbiz

#vicky cristina barcelona #elegy #drama #mango #pictorial #monica cruz #penelope cruz

Penelope Cruz - pictorial cu sora mai mica

Cand nu lucreaza pe platourile de filmare nu poate sta departe de un foto sau u camera de filmat. Asa ca in pauzele dintre proiectele sale cinematografice, actrita realizeaza pictoriale.

Penelope si sora sa, , cu trei ani mai mica, au fost protagonistele unui pictorial pentru a promova 2008-2009 a firmei Mango. Actrita a purtat serioase in timpul sedintei foto, dorind parca sa contrasteze cu aparitiile sale nud sau topless de pe marele ecran .

Cele mai recente filme ale lui Penelope Cruz sunt Vicky Cristina Barcelona, in regia lui Woody Allen, in care joaca o scena fierbinte alaturi de Scarlett Johansson, si drama Elegy, in care il seduce pe Ben Kingsley. Cele doua productii vor avea premiera in Romania in primavara anului viitor.

Urmareste trailerul dramei Elegy.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea