Showbiz

#penelope cruz #volver #pedro amodava #broken embraces

Pedro Almodavar va colabora cu Penelope Cruz

Regizorul spaniol Pedro Almodavar reia filmarile impreuna cu actrita Penelope Cruz , vedeta celui mai recent film al sau, Volver (2006), pentru o noua productie, , care va fi lansata in primavara anului 2009, potrivit Variety.

Scenariul peliculei Broken Embraces este semnat de Almodovar si spune o poveste de dragoste in care sunt implicate patru personaje. Pelicula va fi filmata in stilul filmului noir american din anii '50 si ar putea fi incadrata in mai multe genuri, inclusiv thriller, potrivit regizorului.

si , care au colaborat in trecut cu regizorul Almodovar.

Productia va avea premiera in martie 2009 in Spania, iar drepturile de difuzare in SUA au fost deja achizitionate de Sony Pictures Classics.

Pelicula , echivalentul Oscarurilor in Europa, Premiul Goya pentru cel mai bun film si Premiul FIPRESCI pentru la Festivalul de la San Sebastian.

Pentru rolul principal din Volver, Penelope Cruz a fost nominalizata la Oscar, si la multe alte premii, dintre care i-au fost acordate, printre altele, premiul pentru cea mai buna actrita la Cannes, Premiul Academiei Europene de Film si Premiul Goya. Actrita a colaborat recent cu Woody Allen, alaturi de compatriotul ei Javier Bardem si de Scarlett Johansson, la pelicula filmata in Spania Vicky Cristina Barcelona, care a avut premiera in luna august, iar in octombrie, va incepe filmarile la Nine, in regia lui Rob Marshall, dupa un scenariu de Frederico Fellini, film in care va juca alaturi de actori precum Nicole Kidman, Daniel Day-Lewis, Kate Hudson sau Marion Cotillard.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Volver, castigator al premiului Academiei Europene de Film pentru cel mai bun regizor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea