Showbiz

#alte-genuri #smiley #muzica #versuri #am bani de dat #revolta fisacala #taxe #impozite

Pe timp de criza, Smiley instiga la revolta fiscala

„ Am bani de dat ”, cel de-al 3-lea single extras de pe albumul „In lipsa mea”, semnat Smiley, ii incurajeaza pe romani la revolta fiscala.

Versurile piesei „Am bani de dat”, realizata de Smiley in colaborare cu Alex Velea, Don Baxter si Marius Moga ii indeamna pe romani sa-si manifeste nemultumirea fata de birurile impuse de stat. „Am bani de dat/ am datorii la stat ”, cam asa suna refrenul melodiei.

“Am bani de dat la stat numai mii de euro/ Dar nu le dau nimic, aa, nu, nu vreau/ N-am nimic trecut pe numele meu”, intervine la un moment dat Don Baxter.

Lansarea pe posturile radio a acestei piese a avut loc pe 24 noiembrie 2008 . Videoclipul a fost realizat de curand, si este unul „de gherila” dupa cum afirma chiar Smiley. Clipul a fost realizat de Iulian Moga si nici macar el n-a stiut de la inceput ce anume filmeaza, lasand totul pe seama inspiratiei de moment.

Cei care apar in clip sunt oameni simpli care au simtit nevoia sa-si exprime furia fata de sistemul de taxe si impozite .

“Am intalnit oameni extrem de sceptici. Cum sa recunoasca ei ca nu le convine cati bani dau la stat? A fost amuzant”, isi aminteste Smiley.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea