Showbiz

#pop #dance #filmari #videoclip #eurovision #paula seling #ovi

Paula Seling si Ovi imprumuta tehnologia 3D din Avatar

Paula Seling ( foto ) si Ovi au inceput ieri filmarile pentru videoclipul melodiei “ Playing With Fire ”, piesa cu care vor reprezenta Romania la editia din acest an a Eurovisionului.

Filmarile se desfasoara la Alba Iulia , sub atenta indrumare a producatorului Edy Schneider, alias DJ Phantom. Actiunea clipului se petrece undeva in viitor, intr-un spatiu virtual, cu multe lumini.

La filmari se va utiliza tehnologia 3D, pe care regizorul James Cameron a folosit-o in blockbusterul Avatar. Echipa de filmare va ramane cateva zile la Alba Iulia, urmand ca ultimele cadrele sa fie trase la Viena. Cateva poze de la filmari au fost postate pe contul de Twitter al Paulei Seling.

Incepand cu data de 29 martie, Paula Seling si Ovi vor pleca intr-un turneu european de promovare care va ajunge in tari ca Belgia, Grecia, Portugalia, Norvegia, Marea Britanie, dar si in tarile invecinate cu Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea