Showbiz

#pop #dance #paula seling #divertis #eurovision

Paula Seling si Ovi au filmat impreuna cu Divertis

Paula Seling si Ovi au filmat zilele zilele trecute alaturi de membrii grupului umoristic Divertis, pentru o noua editie a show-ului “Serviciul Roman de Comedie”.

Paula Seling isi joaca intr-o sceneta propriul rol, alaturi de personaje consacrate precum Traian Basescu (Valentin Darie) sau Dinu Patriciu (Ducu Hancu). Si Ovi este pus la grea incercare, el trebuind sa transmita telespectatorilor un mesaj in norvegiana , insa cu accent moldovenesc.

“Sunt foarte incantata! Tocmai am filmat petru Divertis, se va difuza duminica. Ce m-am distrat!! Sunt foarte simpatici!!”, scria Paula in urma cu cateva ore pe contul sau de Twitter.

In aceasta dimineata, Paula Seling a comentat pe marginea acuzatiilor de plagiat aduse piesei “ Playing With Fire ”, cu care artista si Ovi vor reprezenta Romania la Eurovision.  Invitata in cadrul unei emisiuni radio la Europa FM, Paula Seling a declarat:  “Cu siguranta nu este vorba de niciun plagiat, aceasta piesa pop are o inlantuire armonica intalnita in majoritatea pieselor de acest gen. Cei carora li se pare ca seamana cu altceva se folosesc doar de perceptia personala. E ca si cum as spune ca cerul e ca rochia mea albastra de cand aveam 3 ani”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea