Showbiz

#eurovision #turneu #paula seling #alte-genuri #pop

Paula Seling pleaca cu Ovi in turneu

Paula Seling va sustine pe 20 februarie 2010, la Gyuri's Pub, primul ei concert de club  in Bucuresti din acest an, informeaza Fundatia Culturala Phoenix. Va urma un turneu prin cluburi din: Craiova , Timisoara , Cluj, Sibiu , Targu Mures.
 
Turneul va fi sustinut impreuna cu Ovi (Premiul de Popularitate si Cerbul de Bronz in 2009), intr-un dublu recital care va contine cele mai bune cantece din repertoriul celor doi, dar si o multime de cover-uri ale unor hituri internationale.
 
Anul acesta Paula va participa la Eurovision interpretand doua piese: " Playing with fire " - in duet cu Ovi(diu) Cernauteanu (Jakobsen), compozitorul piesei, si "It's not too late" - alaturi de Kamara, piesa scrisa de Andrei Tudor. Conform regulamentului, fiecare participant la televot va avea dreptul sa voteze mai multe piese, nu doar una singura. 
 
„Sunt foarte incantata de colaborarea cu Ovi si cred ca 'duelul' muzical intre noi doi poate crea momente speciale pe scena Eurovision. Imi place vocea lui Ovi, mi se pare ca are o personalitate muzicala deosebita, ca stie ce face si ca are multa determinare. Piesa "Playing with fire" este excelenta si ne ofera posibilitatea sa ne punem in valoare studiile muzicale pe care le-am aprofundat atatia ani. Doua voci , doi pianisti, un Eurovision...”, a declarat Paula Seling

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea