Showbiz

#pop #paula seling #turneu promotional #eurovision 2010

Paula Seling, chemata de 5 ori la bis

Paula Seling si-a inceput cu dreptul turneul promotional pentru Selectia Nationala Eurovision 2010.

Artista a sustinut sambata seara primul sau concert din acest turneu in Gyuri’s Pub din Capitala. Publicul a aclamat-o indelung chemand-o inapoi pe scena de cinci ori.

Paula Seling a fost extrem de incantata de felul in care s-a comportat publicul la concertul de sambata: “Aseara la Gyuri's pub a fost...WOW! Ce public! Si...am avut onoarea sa cant cu Ioan Gyuri Pascu !!! He's a sweetheart ;-)”, scria artista a doua zi pe contul sau de Twitter.

Turneul continua impreuna cu Ovi(diu) Cernauteanu, astfel: 24 februarie - Atrium Cafe Sibiu, 25 februarie - Club 30 - Timisoara, 26 februarie - Luis Cafe Oradea, 27 februarie - Diesel Club Cluj, 28 februarie - Jazz & Blues Targu Mures, 1 martie - Bulevard Cafe & Club Bistrita, dupa care se intra in linia dreapta a repetitiilor finale pentru Eurovision .
 
Urmareste mai jos clipul de promovare a piesei " Playing with fire ", una dintre cele doua melodii cu care Paula Seling participa in acest an la Eurovision: 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea