Showbiz

Paul Newman - betiv si afemeiat

Celebrul actor Paul Newman a fost un alcoolic si un afemeiat notoriu. Sau cel putin, asa reiese din cartea lui Shawn Levy , „Paul Newman: A Life”.

Conform spuselor lui Levy, Newman a fost un mare bautor de bere si in special de whisky. Mai mult decat atat, autorul da de inteles ca celebrul artist ar fi fost dependent de bere si un mare afemeiat.

De altfel, in aceeasi carte, Shawn Levy  prezinta si rivalitatea pe care Paul Newman ar fi avut-o cu Steve McQueen.

De asemenea, autorul da detalii picante despre relatia pe care starul de la Hollywood ar fi avut-o cu o jurnalista , in timpul filmarilor pentru „ Butch Cassidy and the Sundance Kid ”.

Cartea „Paul Newman: A Life” este programata sa apara luna viitoare in Statele Unite.

Paul Newman a fost un mare actor si producator american. De-a lungul carierei sale artistice a fost recompensat cu un premiu Oscar, un premiu Emmy si un BAFTA, precum si 3 Globuri de Aur si multe nominalizari. Pe 26 septembrie 2008, Newman a decedat la varsta de 83 ani, in urma unor complicatii cauzate de cancer pulmonar.

Urmariti trailer-ul filmului Message in a Bottle/ Mesaj de departe cu Paul Newman in rol secundar  

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea