Showbiz

#muzica #2008 #europeam music awards #30 seconds to mars #britney spears #paul mccartney #alte-genuri #rock #pop

Paul McCartney si Britney Spears, vedetele MTV Europe Music Awards

Paul McCartney ( foto ) a fost vedeta serii premiilor MTV european music awards 2008. Alaturi de acesta au impartit laurii si Bitney Spears si 30 Seconds to Mars.

La cea de-a 14 editie a premiilor EMA, fostul membru Beatles a fost onorat cu trofeul „Ultimate Legend”, chiar in orasul sau natal Liverpool, unde s-a desfasurat gala EMA 2008.

"Acesta este omul care a inventat job-ul meu. (...) In universul trupelor rock and roll, Beatles a fost big bang-ul.", a marturisit Bono prezentandu-l pe Paul McCartney. Artistul si-a primit premiul in ropotul asurzitor de aplauze din sala.

Desi nu a fost prezenta la acest eveniment, Britney Spears a pus mana pe 2 premii: la categoria „Act of 2008” si „Album of the Year” pentru LP-ul „Blackout”.

Tot cu 2 premii s-au ales si membrii formatiei 30 seconds to mars. Acestia au iesit invingatori la categoriile „Rock Out” si „Video Star”.

Nici cantareata Katy Perry, care a fost si prezentatoarea galei, nu s-a lasat mai prejos. Aceasta a fost recompensata cu premiul „New Act”. Excentrica cantareata Pink a triumfat la categoria „Most Addictive Track”, in timp ce Tokio Hotel a pus mana pe trofeu la „Headliner”.

La categoria „Europe`s Favourite Act” la care a participat si trupa romaneasca Morandi, a fost ales castigator Emre Aydin, reprezentantul Turciei.

Iata lista castigatoriilor European Music Awards 2008

Most Addictive Track: P!nk " So What "

Video Star: 30 Seconds To Mars "A Beautiful Lie"

Headliner: Tokio Hotel

Ultimate Urban: Kanye West

Rock Out: 30 Seconds To Mars

Artists Choice: Lil Wayne

Act of 2008: Britney Spears

Ultimate Legend: Sir Paul McCartney

Album of the Year: Britney Spears - "Blackout"

Europe ’s Favourite Act: Emre Aydin (Turkey)

New Act: Katy Perry

Best Act Ever: Rick Astley


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea