Showbiz

#rock #paul mccartney #beatles #monden #vegetarian #hamburger #conflict #mcdonald`s

Paul McCartney se ia la harta cu McDonald`s

Sir Paul McCartney este hotarat sa dea in judecata o retea McDonald`s din Liverpool, fiind foarte furios pe acestia ca au folosit imaginea Beatles intr-unul din restaurantele pe care le detin.

Fondatorul trupei Beatles, vegetarian convins, a fost socat sa descopere ca firma McDonald`s ii foloseste imaginea pentru a promova hamburgeri.

„Cat de idioti cred cei de la McDonald`s ca sunt fanii Beatles? Este ridicol si insultator sa folosesti imaginea Beatles pentru a face negot cu hamburgeri. Fanii ar trebui sa boicoteze McDonald`s-ul cu totul si nu doar pe cel din Liverpool.”, a declarat purtatorul de cuvant al artistului. De asemenea, McCartney este si ambasador al fundatiei People for the Ethical Treatment of Animals.

„A devenit vegetarian dupa ce a privit cum mieii se jucau pe campie, pe langa casa sa si e normal sa nu fie de acord ca imaginea sa sa ajute la promovarea carnii.”, a informat un purtator de cuvant PETA.

„Speram ca oricine vede acea fotografie pe perete, sa isi aminteasca ca McCartney este vegetarian si sa inlocuiasca Big Mac-ul cu un hamburger vegetarian”, a incheiat acesta.

Un reprezentat McDonald`s a replicat spunand ca fotografia in cauza a fost pusa pentru ca toti sa fie constienti de „imensa contributie pe care au adus-o Beatles-ii atat pentru cultura locala, cat si pentru cea globala”.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea