Showbiz

#muzica #pop #rock #paul mccartney #turneu #beatles

Paul McCartney - primul turneu european din ultimii cinci ani

Paul va pleca intr-un turneu european la sfarsitul acestui an, a anuntat artistul pe site-ul sau oficial.

Good Europe, care va incepe pe 2 decembrie la Hamburg, este primul turneu din ultimii cinci ani pe care Paul McCartney il va sustine in Europa.

Orasele care vor avea parte de un concert al fostului component al legendarei trupe Beatles sunt Berlin (Germania), Arhnem (Olanda), Paris (Franta), Koln (Germania) si Dublin (Irlanda).

Turneul se va incheia pe O2 Arena din Londra, la exact 46 de ani de la primul show sustinut de trupa Beatles in orasul natal, Liverpool.

"Este o ocazie pentru a aduce spectacolul nostru actual in locul in care a inceput totul. Incepand la Hamburg, terminand la Londra, si cu mult rock intre cele doua", a marturisit Paul McCartney pe site-ul sau oficial.

De asemenea, Paul McCartney va lansa si un nou album live, intitulat Good Evening New York City. Acesta a fost inregistrat in timpul celor trei concerte pe care le-a sustinut la Citi Field din New York.

Paul McCartney - Freedom

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea