Showbiz

#heather mills #cantec de dragoste #paul mccartney #rock

Paul McCartney a compus o melodie de dragoste pentru fosta sotie


Paul McCartney, fost membru al trupei Beatles, care nu a facut pana in prezent niciun comentariu in legatura cu divortul sau de Heather Mills , pronuntat la inceputul acestui an, i-a compus fostei sale sotii un cantec de dragoste .

Desi procesul de divort, care a durat doi ani, a fost marcat de multe momente neplacute, Paul McCartney a pastrat o tacere demna in legatura cu acest aspect al vietii lui, informeaza thisislondon.co.uk.

Sir Paul a decis insa sa dea uitarii momentele grele prin care a trecut si a compus fostei sale sotii un cantec de dragoste . Cantaretul a inregistrat o balada, intitulata "My Soul", in colaborare cu Nitin Sawhney, specializat in muzica asiatica cu influente electro.

Melodia va fi lansata pe noul album al lui Sawhney, "London Undersound", in octombrie. Versurile arata sentimentele sale calde fata de Heather si vor surprinde pe multa lume care a urmarit desfasurarea procesului de divort al celor doi.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea