Showbiz

#oldies #concert #paul anka #bucuresti

Paul Anka, legenda anilor '60, in concert la Bucuresti

Paul Anka , una dintre legendele muzicii anilor ’60, va concerta pe 1 iunie la Sala Palatului din Bucuresti, de la ora 20.00.

Paul Anka va veni la Bucuresti insotit de o trupa de 20 de instrumentisti, alaturi de care va canta pret de doua ore hit-urile lansate in cei peste 50 de ani de cariera:  “Diana”, “You Are My Destiny”, “Lonely Boy”,  “Put Your Head On My Shoulder”, “Puppy Love”,  “My Home Town”, “Dance on Little Girl” etc.

Biletele se vor pune in vanzare incepand de vineri, 19 Februarie, ora 10.00, in reteaua de bilete Eventim: magazinele Germanos, Vodafone, Librariile Carturesti, Humanitas si online pe eventim.ro. Vor fi disponibile cinci categorii de bilete: 90 lei, 150 lei, 250 lei, 350 lei, 600 lei (VIP).

Anka a inregistrat pana in prezent 125 de albume, inclusiv 10 albume pentru piata japoneza, spaniola, franceza sau italiana, cu cantece compuse si "croite" pentru fiecare tara in parte.  

Paul Anka are drepturi de autor asupra a peste 900 de cantece – 130 dintre ele interpretate de nume sonore ca Elvis Presley , Barbra Streisand sau Robbie Williams

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea