Showbiz

#patrick swayze #miracol #cancer #pancreas #serial #los angeles #the beast

Patrick Swayze - "Sunt un miracol, nu stiu de ce"

Actorului Patrick Swayze pare sa ii prinda bine tratamentul impotriva cancerului pancreatic, acesta fiind surprins zambind larg in aeroportul din Los Angeles, unde va incepe filmarile la un nou serial de televiziune, potrivit dailymail.co.uk.

Actorul din celebrele pelicule Dirty Dancing si Ghost pare sa fie mai puternic ca niciodata. Intrebat de presa care este starea sanatatii sale, Swayze a declarat: "Sunt un miracol, nu stiu de ce. Tratamentele mele dau rezultate si voi castiga lupta."

Bestia a sosit in LA

Starul a sosit la Los Angeles unde va incepe filmarile la un nou serial de televiziune, The Beast, in care va interpreta rolul unui agent FBI cu un trecut controversat . Producatorul executiv al Sony Pictures , Zack Van Amburg, a declarat ca Patrick Swayze i-a convins ca poate incepe filmarile: "Ma simt bine. Sunt un cowboy. Sunt un dansator. Voi invinge boala."

Swayze face chimioterapie si a acceptat sa urmeze un tratament experimental, cu Vatalanib, care blocheaza dezvoltarea tumorii canceroase prin modificarea unor molecule implicate in procesul de transformare a celulelor sanatoase in celule bolnave. Presa din intreaga lume a scris in luna martie ca actorul se afla la un pas de moarte.

Cancerul pancreatic

Este o afectiune cu evolutie aproape totdeauna fatala - peste 98% din pacientii afectati nu vor supravietui bolii. In plus, aceasta forma de cancer se raspandeste rapid la celelalte organe, ceea ce, in numeroase cazuri, face imposibila o operatie.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Dirty Dancing

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea