Showbiz

#network #sony #tv #serial #beast #swayze #patrick

Patrick Swayze este apt pentru "The Beast"

Actorul Patrick Swayze , diagnosticat cu cancer pancreatic in luna martie a acestui an, urmeaza sa apara in serialul The Beast , o drama politista care va fi difuzata in SUA si va fi produsa de A&E Network si Sony Pictures Television.

In noul serial, Patrck Swayze urmeaza sa interpreteze rolul unui veteran din FBI cu un trecut controversat, care il antreneaza pe noul sau partener (Travis Fimmel) invatandu-l metode de lucru neortodoxe, dar eficiente.

Patrick Swayze a declarat intr-un interviu: “Mult timp am cautat un personaj complex, imprevizibil, dar si amuzant, precum si un proiect indraznet ca acesta”. Insa in declaratia sa, actorul nu a abordat problema starii sale de sanatate, dar producatorii serialului au spus ca au luat acesta decizie, de a unda verde serialului, dupa cateva discutii cu actorul si cu medicii acestuia.

Filmarile la The Beast , care va avea 13 episoade a cate o ora, vor incepe la Chicago, in cursul acestui an, iar primul episod va fi difuzat la inceputul anului 2009.

Zack Van Amburg, producatorul executive al companiei Sony Pictures, a povestit ca Swayze le-a spus: "Ma simt bine. Sunt un cowboy. Sunt un dansator. Voi invinge boala".

Luna trecuta, Patrick Swayze a anuntat ca exista o posibilitate sa apara intr-o continuare a filmului Point Break, un film foarte apreciat al anilor ’90, in care a jucat alaturi de actorul Keanu Reeves.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Dirty Dancing

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea