Showbiz

#cinema #film #patrick swayze #memorii

Patrick Swayze: "De ce eu?"

Memoriile lui Patrick Swayze , pe care regretatul actor le-a scris in ultimele sale luni de viata cand a aflat ca are cancer la pancreas, vor fi publicate in curand, anunta The Sun.

Cartea in care au fost adunate memoriile lui Patrick Swayze se numeste Time of My Life si contine marturisirile artistului despre lupta grea pe care a dus-o cu boala.

"Cand doctorii de la Cedars-Sinai din Los Angeles au pronuntat cuvintele " cancer pancreatic ", un gand mi-a trecut prin minte: sunt un om mort. O multime de lucruri iti trec prin minte cand primesti o sentinta la moarte, incepand cu De ce eu?", a scris Swayze.

Actorul, care a murit la doar 57 de ani din cauza cancerului la pancreas, fusese diagnosticat din 2008. Acest tip de cancer constituie una dintre cele mai grave forme ale bolii. La momentul diagnosticarii, boala ii afectase si ficatul, dar asta nu l-a impiedicat pe actor sa accepte rolul principal din serialul The Beast .

"Cred ca toata lumea a crezut ca mi-am pierdut mintile", a spus Swayze intr-un interviu de la inceputul acestui an, adaugand ca diagnosticul i-a provocat mai degraba furie decat teama.

Urmareste trailerul filmului Powder Blue:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea