Showbiz

#patrick dempsey #dr strange #marvel

Patrick Dempsey a pus ochii pe Dr. Strange

Patrick Dempsey este foarte interesat de rolul principal in adaptarea cinematografica a unui alt proiect cu supereroi de la Marvel Studios , noteaza digitalspy.co.uk.

Potrivit site-ului Bleeding Cool, Patrick Dempsey, vedeta din faimosul serial Grey’s Anatomy, a pus ochii pe rolul lui Dr. Strange si, se pare, ca este deja atasat acestui proiect cu supereroi.

Ba chiar actorul a primit sprijin si din partea lui Arne Starr, un cunoscut realizator de benzi desenate , care a realizat o ilustratie cu Dempsey in rolul lui Dr. Strange pentru a atrage atentia producatorilor asupra faptului ca actorul este cel mai potrivit pentru acest rol.

Pana acum se stie doar ca de scenariul noului film se vor ocupa scenaristii lui Conan, Thomas Dean Donnelly si Joshua Oppenheimer, insa nu a fost anuntata nici data de lansare a productiei si nici cand ar urma sa inceapa filmarile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea