Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop #custodie #copii

Paternitatea lui Michael pusa la incercare: Paris nu este fiica lui

Desi a murit de mai bine de o luna, fenomenul Michael Jackson se mentine pe pozitii. Acum, subiectul readus in discutie este verdicitatea paternitatii megastarului in ceea ce-i priveste pe cei 3 copii: Prince Michael, Paris si Blanket.

Potrivit show-buzz, Mark Lester , nasul celor 3 micuti sustine ca el ar fi tatal natural al lui Paris Katherine Jackson .

"Eu cred ca cea care imi seamana cel mai mult este Paris. Cand ma uit la fotografiile ei si ale lui Harriet, devine clara asemanarea extraordinara dintre ele. Paris are ochi albastri , un ten palid si pometi inalti. Toate fetele mele au trasaturi extrem de asemanatoare.", a declarat Mark Lester.

Deabia ce se mai calmasera apele in ceea ce priveste custodia celor 3 frati, acum de cand mama lui Jackson, Katherine, a fost numita tutore permanent, si o luam iar de la capat.

Mai mult de atat, declaratia lui Mark este sustinuta de un prieten foarte apropiat de-al Regelui Pop."N-am fost surprins sa aud toate acestea, pentru ca am stiut tot timpul, pur si simplu pentru ca Michael mi-a spus de ele," a relatat Uri Geller, prieten de familie.

Si totusi, de ce deabia acum vine Lester sa faca aceste declaratii, taman cand custodia celor 3 frati fusese incredintata de un judecator din Los Angeles lui Katherine?

"Am ales sa fac lumina acum, pentru ca sunt foarte ingrijorat de felul in care vor creste acesti copii. Vreau sa pastrez legatura cu acesti copii si cred ca doar astfel ma pot asigura ca va fi asa," a explicat insusi Mark Lester.

Momentan, atat clanul Jackson, cat si Debbie Rowe, mama naturala a lui Paris, pastreaza tacerea.

Nu acelasi lucru face si Ian Halperin, unul dintre biografii megastarului, care sustine ca in ultimele zile din viata, Michael ar fi incercat sa reia legatura cu tatal sau, insa a fost impiedicat de personal. Stresat la culme si nervos, megastarul a petrecut ultimele ore ascultand gypsy kings si citind din Biblie. Mai mult de atat, artistul, nedormit si chinuit de dureri de spate , a refuzat sa manance si s-a certat in repetate randuri cu producatorii ultimului sau turneu, cel programat la Londra.

Funeraliile lui Michael Jackson - discursul lui Paris

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea