Showbiz

#copil #totul despre sex #infidelitate #sex and the citi #matthew broderick #sarah jessica parker

Parker si Broderick nu au divortat din cauza copilului

Desi lumea a aflat de curand de faptul ca actorul si-a inselat timp de trei luni sotia, pe Sarah Jessica Parker , cu o consiliera in varsta de 25 de ani, lucrurile stateau prost de mai mult timp. In ciuda celor 11 ani de casatorie, cei doi s-au distantat, iar in ultimele luni nu au mai fost vazuti impreuna.

Desi dragostea a disparut de mult, vedeta de 43 de ani din Totul despre sex nu vrea sa puna capat relatiei, copilul lor fiind liantul ce o tine legata de Broderick. "Sarah si Matthew se zbat de ani de zile. Acum, ca s-a aflat ca Matthew Broderick o insala , s-au hotarat sa faca lucrurile sa mearga, in special de dragul fiului lor, James", a declarat un apropiat al cuplului.

"Nu sunt surprins ca s-a aflat ca unul dintre ei a inselat. Vedeam mereu pe cate unul dintre ei luand separat copilul de la scoala. Sarah pare foarte concentrata asupra carierei si Matt nu a mai facut nimic in ultimul timp", a dezvaluit un prieten al actorilor.

Vor reusi Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick sa treaca peste prapastia care a aparut in relatia lor sau vom asista la un nou divort intre celebritati? Sunt intrebari la care vom afla cat de curand raspunsul.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Totul despre sex

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea