Showbiz

#relatii #familie #copil #mama #monden #paris hilton #dance #pop

Paris Hilton vrea sa fie mama

Paris Hilton este hotarata sa-si intemeieze o familie, potrivit cotidianului „The Sun”. Mai mult decat atat, excentrica mostenitoare a lantului hotelier a renuntat la bautura si la petrecerile pana in zori de zi, dorind sa duca o viata sanatoasa , prielnica nasterii.

Artista, in varsta de 28 ani, s-a despartit de curand de chitaristul Benji Madden . Acest lucru nu a impiedicat-o insa sa viseze in continuare la o familie si sa se cupleze cu Doug Reinhardt, moderatorul unei emisiuni TV . Se pare Paris Hilton isi doreste ca tatal copilului sau sa fie chiar Doug.

Pentru noul venit pe lume, menit sa ii indeplineasca divei dorinta de a avea o familie, Paris a ales deja camera destinata bebelusilor si si-a pastrat cele mai bune rochii in cazul in care va avea o fetita.

Vom vedea insa daca visele artistei se vor concretiza, si in caz ca da, tot ce speram este ca blondina mostenitoare sa nu incurce borcanele si sa-si trateze copilul ca pe unul din cateii ei, punandu-i numele de Fluffy si cumparandu-i jucarii de ros.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea