Showbiz

#paris hilton #twilight #new moon #rol #vampir actrita #hottie #nottie

Paris Hilton vrea in New Moon cu orice pret

Asa-zisa actrita Paris Hilton vrea cu disperare sa apara in filmul New Moon, cea de-a doua parte a seriei Twilight, informeaza femalefirst.co.uk.

Actrita din House of Wax, care a primit trei premii Zmeura de Aur pentru rolurile sale din filmele repo! the genetic opera si The Hottie And The Nottie, se pare ca il bombardeaza zilnic cu telefoane pe actorul Robert Pattison, interpretul personajului Edward Culler, sa ii asigure un rol in film.

O sursa a declarat pentru revista America's Star: "Paris Hilton si-a pus impresarul sa il sune pe agentul de casting pentru a-i rezerva un loc in distributia filmului.”

"Paris vrea cu disperare ca oamenii sa o priveasca drept o actrita in toata regula. Ea crede ca rolul unei vampirite ar face minuni pentru cariera ei, dar ar fi dispusa sa joace si rolul unei victime – doar, doar sa apara in film.”

Paris Hilton
nu a invatat ca pentru a-ti resuscita cariera ai nevoie de steroizi , un film independent si sa te cheme Mickey Rourke. Bine, in cazul lui Hilton nu este nimic de resuscitat, cariera ei fiind un dezastru inca de la inceput.

Filmarile la New Moon, continuarea fimului de succes Twilight, vor incepe luna aceasta, iar pelicula este programata sa loveasca marile ecrane anul acesta, in luna noiembrie.

Urmareste trailerul filmului The Hottie And The Nottie

 
Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea