Showbiz

#mike myers #paris hilton #castigatori #zmeura de aur

Paris Hilton si Mike Myers - marii castigatori la premiile Zmeura de Aur

Cu o zi inainte de decernarea premiilor oscar a avut loc la Hollywood si “gala” trofeelor atat de ocolite de vedete, premiile Zmeura de Aur . Campionii incontestabili de anul acesta au fost Paris Hilton care se zbate sa arate lumii ca daca nu se pricepe la nimic altceva, va incerca la nesfarsit sa se afirme ca actrita, si Mike Myers , scrie pe site-ul Razzies.com.

Paris Hilton a primit trei zmeurici: pentru cea mai proasta actrita in rol principal, in rol secundar si pentru cel mai prost cuplu de pe ecran impartit frateste cu Christine Lakin si Joel David Moore pentru The Hottie and the Nottie.

Comedia The Love Guru a fost si ea “distinsa” cu trei zmeurici: cel mai prost film , cel mai prost scenariu si cel mai prost actor in persoana lui Mike Myers. Filmul lui Steven Spielberg, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull a fost ales “cea mai proasta continuare a vreunui film din 2008”, iar actorul Pierce Brosnan a fost “premiat” pentru “cel mai prost rol secundar” in musical-ul Mamma Mia!.

Regizorul german Uwe Boll a plecat acasa cu 2 premii Zmeura de Aur pentru “cel mai prost regizor” si “cea mai proasta cariera”.

Urmareste trailerul filmului Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea