Showbiz

#2 milioane dolari #bijuterii #jaf #monden #paris hilton #alte-genuri #pop

Paris Hilton a fost calcata de hoti


Paris Hilton a fost “vizitata” vineri dimineata de un hot. Potrivit declaratiilor oficialilor politiei americane, hotul a patruns prin efractie in locuinta acesteia din Los Angeles si a sustras bijuterii in valoare de 2 milioane de dolari .

Nu este primul incident de acest gen pentru Paris Hilton. In 2004 i s-au mai furat bijuterii si bani, insa valoarea acestora nu a depasit decat cateva mii de dolari. Jaful a avut loc in casa pe care Paris o impartea la acea vreme cu sora ei, Nicky Hilton.

Paris Hilton este una dintre cele mai mediatizate vedete din Statele Unite. Starleta a devenit celebra in 2003, dupa ce a aparut pe internet o inregistrare video in care aceasta facea sex cu fostul prieten , Rick Salomon.

Hilton a aparut apoi intr-un reality show, "The Simple Life", in care si-a jucat propriul rol, acela de "saraca fata bogata", dupa care, in 2005, a aparut intr-un film de groaza de categoria B. In 2006, si-a lansat primul album muzical. In 2007 a petrecut trei saptamani in inchisoare pentru cateva infractiuni rutiere .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea