Showbiz

#alte-genuri #pop #latino #david bisbal #parfum #monden #db rose #db black

Parfum cu iz de David Bisbal

David Bisbal , indragitul interpret spaniol care va performa pe scena din Romania, pe 11 decembrie , si-a lansat propriul sau parfum. Acesta si-a prezentat produsul celor de la Idesa Parfums la Hotel Hight Tech President din Madrid.

Esenta aflata sub semnatura lui David Bisbal se prezinta in 2 versiuni, una pentru femei, DB Rose si cealalta pentru barbati, DB Black .

Cele 2 parfumuri pot fi descrise in doua cuvinte: senzual si indraznet, suficient pentru a surprinde in aroma forta si esenta spirituala a lui David.

„DB Black & DB Rose il reflecta pe David Bisbal ca artist. Sunt 2 parfumuri foarte dinamice, energice si indraznete, care evoca latura mea cea mai rebela si intensa” a explicat artistul in timpul prezentarii.

Muzician profesionist inca de la varsta de 18 ani, David Bisbal s-a facut remarcat prin castigarea uneia dintre primele serii ale emisiunii concurs “Operacion Triunfo”, echivalentul in Spania al emisiunii American Idol .

Posesor al unui premiu Latin Grammy pentru “Cel mai bun tanar artist” in anul 2003, artistul spaniol a vandut pana acum peste 4 milioane de albume si a castigat 30 de discuri de platina si 10 de aur.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea