Showbiz

#muzica #parazitii #hip hop

Parazitii vin pe "Drumuri fictive" si relanseaza "Slalom printre cretini"

Trupa Parazitii a sustinut la sfarsitul saptamanii trecute o sesiune de interviuri prin care si-a anuntat relansarea albumului „Slalom printre cretini” insotit de noul single „Drumuri fictive”.

Colectia de mixuri „Slalom printre cretini” va iesi pe piata pe 6 octombrie odata cu ziarul Gazeta Sporturilor . Care este treaba cu acest nou disc? Ne spune chiar Ombladon:

„Este practic o piesa noua care se numeste Drumuri fictive, o consideram un single, prefateaza urmatorul album Parazitii care o sa apara undeva prin iarna si nu este tocmai reeditare , este albumul Slalom printre cretini in mare parte remixat. Deci, este piesa Drumuri fictive, piesa noua care va fi inclusa si pe urmatorul album Parazitii, este piesa Mixbun care are si un videoclip si se poate vedea de 8 luni de zile pe internet, este si ea inclusa pe acest material si in rest sunt 13 piese remixate de pe albumul Slalom printre cretini, si restul inca 5-6 cate mai sunt, sunt neremixate, sunt varianta originala...”

Albumul nou Parazitii, la care baietii lucreaza de ceva timp este programat sa apara in februarie-martie. Pana in momentul de fata sunt inregistrate deja 9 piese care vor fi incluse, alaturi de „Drumuri fictive”, pe acest material.

Pana atunci insa, sa ascultam o mostra din piesele incluse pe albumul "Slalom printre cretini" remixat, care va fi lansat de Parazitii pe 6 octombrie 2009:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea