Showbiz

#ebay #papusa #brad pitt #angelina jolie

Papusa Angelina Jolie, vanduta pe 2500 de euro

O care o reprezinta pe actrita Angelina Jolie a fost vanduta on-line, in urma unei licitatii pe eBay, pentru aproape 2.500 de euro , fiind adjudecata de un colectionar privat, potrivit Telegraph.

Artistul filipinez Noel Cruz , cel responsabil pentru o Angelina Jolie in miniatura, a pornit proiectul de la o papusa normala. El a eliminat vopseaua din fabrica, apoi a retusat fata folosind culori acrilice, pentru a capata trasaturile Angelinei, apoi i-a adaugat papusii o peruca si o rochie de ocazie.

Cruz, specializat in realizarea de papusi care seamana cu celebritati, a recunoscut ca papusa lui nu este completa, ea neavand tatuajele actritei. Acesta a mai precizat ca, pentru o suma modica, poate realiza pe corpul papusii si aceste tatuaje.

Noel Cruz castiga bani din portrete de la 16 ani si s-a reprofilat dupa ce, cautand o papusa pentru colectia sotiei sale, a gasit unele carora li se schimbase infatisarea.

Ca orice lucru, nici mini-Jolie nu a incantat pe toata lumea. Unii spun ca papusa Angie e foarte realista si infricosatoare sau ca bratele sunt mai grase decat cele adevarate.

Multumiti sau nu, fanii trebuie sa se multumeasca doar cu papusile."Originalul" ramane la Brad Pitt

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului de actiune Wanted, cu Angelina Jolie si James McAvoy

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea