Showbiz

#robert de niro #al pacino #50 cent #righteous kill #premiera #londra

Pacino si De Niro - rivali in tinerete

Potrivit The Sun, celebrul actor Al Pacino a recunoscut ca intre el si Robert De Niro a exista o mica atunci cand au devenit vedete la Hollywood .

Al Pacino a declarat: "Acum nu mai e nicio rivalitate intre noi, dar exista cand eram mai tineri. Trebuia sa existe". Apoi, actorul a continuat cu o gluma: "Acum sunt rival cu Dustin Hoffman si Brad Pitt".

Cei doi au jucat impreuna in Nasul: Partea II-a (1974), cand Robert de Niro, a castigat Oscarul, lasand-ul pe Pacino in umbra.

Cei doi actori au participat duminica seara la premiera filmului lor, Righteous Kill, unde au fost insotiti de rapper -ul 50 Cent, care apare de asemenea in film.

Starul hip hop 50 Cent, pe numele real Curtis Jackson, a declarat ca ii place sa joace in filme pentru ca asa isi poate dezvalui partea vulnerabila. "Hip hop-ul este dur. Un mediu competitiv unde nu iti arati vulnerabilitatea.", a declarat acesta.

Rapper-ul a fost placut surprins de agitatia din Piata Leicester, dar a realizat ca majoritatea fanilor nu se aflau acolo pentru el.

"Sunt obisnuit sa ma aflu in locuri unde lumea ma aclama pe mine. Este ciudat sa ma aflu aici unde starurile principale sunt Robert si Al. Asta ma mentine cu picioarele pe pamant.", a mai declarat 50 Cent.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Righteous Kill

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea