Showbiz

#p diddy #muzica #puff daddy #hip hop

P. Diddy lanseaza alaturi de Dirty Money clipul "Angels" (video)

P.Diddy a lansat un nou videoclip impreuna cu Kalenna si Danity Kane. Noul grup format de faimosul rapper se intituleaza Dirty Money, iar piesa lansata, „ Angels ”.

Videoclipul pentru single-ul „Angels” anunta albumul „Last Train to Paris” pe care artistul urmeaza sa-l lanseze pe data de 24 noiembrie 2009 .

Pe acest material video , alaturi de P. Diddy, Kalenna si Danity Kane, apare si Notorious B.I.G, a carui voce se aude, de altfel, la un moment dat pe fundal.

Nu cu mult timp in urma, P. Diddy a explicat de ce a ales sa faca albumul „Last Train to Paris” in colaborare cu 2 fete.

„Am vrut sa fac ceva nou, ceva unic, ceva care sa arate ca am crescut ca artist. Am vrut sa spun o poveste despre gasirea dragostei, pierderea ei si apoi incercarea de a o regasi si nu puteam sa fac asta doar din punctul de vedere al barbatilor, aveam nevoie si de punctul de vedere al femeilor”
, a fost explicatia rapper-ului.

Urmareste videoclipul piesei "Angels"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea