Showbiz

#ozzy osbourne #concerte #bucuresti

Ozzy Osbourne: 21 de concerte pana la Bucuresti

Ozzy Osbourne gaseste „pensionarea plictisitoare”, ceea ce explica numarul mare de concerte planificate pentru perioada urmatoare: 25. Dupa ce l-a vazut live la Londra, echipa CityFM amplifica chemarea la heavy metal pe 2 octombrie 2010 la Zone Arena.

Ozzy spune ca nu va renunta la muzica pana in ultima zi a vietii sale. El a declarat de curand pentru revista germana FHM ca a incercat sa se retraga de pe scena muzicii rock, insa a fost mult prea plictisitor. “Nu pot spune pur si simplu gata, m-am retras acum. Asta este!”, a precizat Ozzy.

Artistul a precizat ca se va retrage cu adevarat in ziua in care va ramane fara suflare. Ozzy Osbourne se afla in turneul mondial “Ozzfest”, iar pana la concertul de la Zone Arena (Bucuresti, 2 octombrie) mai are programate alte 21 de spectacole.

La inceputul lunii iulie, Ozzy Osbourne a fost cap de afis la Roundhouse in Londra, in cadrul festivalului iTunes. In urma concertului, Ozzy a lansat un EP pe iTunes, care cuprinde piesele: Let Me Hear You Scream, Mr. Crowley , I Don’t Know, Suicide Solution, I Don’t Want To Change The World, War Pigs.

Ozzy Osbourne va reveni in Londra pe 18 septembrie 2010, la Arena O2 cu ocazia editiei Ozzfest 2010, la care au mai confirmat participarea Korn, Murderdolls si Skindred.

Fanii din Romania vor avea ocazia sa-l vada pe Ozzy pe scena, intr-un concert produs de CityFM. Acesta se va desfasura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Vacarescu 313-321), incepand cu ora 19.30. Biletele se gasesc in magazinele Vodafone, Orange, Germanos, in librariile Humanitas si Carturesti, precum si online pe www.eventim.ro. Pretul biletelor variaza intre 150 si 500 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea