Showbiz

#rock #ozzy obsourne #sharon osbourne #avocat #proces #daune #monden #extenuare #the sun

Ozzy a castigat procesul cu publicatia The Sun

Publicatia britanica The Sun a fost de acord sa plateasca daune familiei Osbourne pentru ca a afirmat ca Sharon Osbourne i-ar fi pus lui Ozzy viata in pericol, muncindu-l prea mult.

The Sun, care si-a cerut scuze oficial si a admis ca articolul despre celebrul cuplu rock este neadevarat, a fost de acord sa plateasca o suma de bani secreta si costurile legale familiei Osbourne.

Intr-un articol din octombrie 2007, The Sun o acuza pe Sharon Obsourne ca „il aduce pe plapandul sau sot la distrugere ” si ca muncindu-l „asa de mult, o sa-l omoare”.

In articol, Sharon era admonestata ca „ii pune viata in pericol (lui Ozzy) obligandu-l sa presteze intr-o serie de reality-show-uri cand acesta nu se simte bine, si asta doar din dorinta de avea cat mai multi bani”.

Cu privire la acest articol, avocatul familie Osbourne a declarat ca acuzatiile la adresa lui Sharon au fost „foarte enervante, dureroase si distructive”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea