Showbiz

#buena vista social club #concert #world music #alte-genuri

Orquesta Buena Vista Social Club, din nou la Bucuresti

Dupa spectacolul cu casa inchisa din 2006, Orquesta buena vista social club revine la Bucuresti, intr-unul dintre cele peste 30 de concerte deja confirmate in toata lumea. Concertul va avea loc in data de 24 mai, la Sala Palatului, incepand  cu orele 20:00.

Biletele au puse in vanzare azi, avand preturile intre 100 si 300 lei. Biletele se pot achizitiona din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, la Sala Palatului, magazinul Muzica si online pe eventim.ro, bilete.ro, blt.ro.

In anii ‘90, Buena Vista Social Club, impreuna cu Ry Cooder si Wim Wenders au readus la viata un repertoriu de stiluri uitate (son, bolero, danzon si guajiro) care acum sunt faimoase in lumea intreaga.

Astazi, Orquesta Buena Vista Social Club continua aceasta traditie, avand in componenta nume noi, cum ar fi incredibilul vocalist Carlos Calunga, pe langa veterani ca trompetistul Guajiro Mirabal sau virtuozul lautei Barbarito Torres. Impreuna cu  Aguaje Ramos si Manuel Galban, acestia au colaborat la multe dintre aparitiile discografice sau turneele sub titulatura "Buena Vista Social Club Presents" de-a lungul ultimilor 12 ani.

Componenta actuala include 13 muzicieni din Havana, care au avut deja anul trecut un succes imens in Marea Britanie, in turneul de 22 de spectacole cu casa inchisa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea