Showbiz

#the hobbit #legolas #orlando_bloom

Orlando Bloom vrea sa fie din nou Legolas

Desi personajul elfului nu apare in noul film produs de Peter Jackson , Bloom l-a contactat deja pe acesta pentru a-l distribui in " The Hobbit ", scrie aceshowbiz.com.

Bloom, care l-a interpretat pe elful Legolas in trilogia Lord of the Rings, a declarat ca doreste sa-si reia rolul care i-a adus celebritatea, daca si Peter Jackson se hotareste sa-l includa in noul film.

Intr-un interviu acordat pentru MTV la Festivalul de Film de la Sundance , actorul britanic a dezvaluit ca l-a abordat pe Jackson despre posibilitatea unui rol in The Hobbit . “I-am trimis un email lui Pete si i-am spus ca daca vrea sa-mi pun peruca blonda si urechile ascutite din nou, o voi face cu mare placere”, a spus Bloom.

Insa Orlando Bloom nu are prea mari sanse sa-l joace din nou pe elful arcas, pentru ca personajul Legolas nu apare in povestea originala. Totusi, actorul este incantat de proiect si este convins ca filmul regizat de Guillermo del Toro va fi minunat. “Este filmul lui Guillermo si sunt un mare fan al lui. Evident ca isi va folosi propriile idei. Oricum, cred ca va fi un film minunat”, a mai comentat Bloom.

Pentru The Hobbit au fost confirmati pana acum doar trei din actorii care au jucat si in trilogia Lord of the Rings: Ian McKellan, Hugo Weaving si Cate Blanchett. Dar deocamdata nu se stie ce actor va intra in pielea protagonistului Bilbo Baggins.

The Hobbit va avea doua parti, continuarea sa urmand sa fie lansata la un an dupa premiera primului film. Saptamana aceasta au aparut zvonuri cum ca data de lansare a peliculei a fost inca o data amanata, astfel ca The Hobbit ar putea ajunge in cinematografe tocmai in 2012 si nu in 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea