Showbiz

#lord of the rings #scenariu adaptat #film independent #orlando_bloom

Orlando Bloom - traieste o drama la Sarajevo

Pentru moment Orlando Bloom s-a hotarat sa renunte la pirati si orci in favoarea unui film independent despre viata in capitala Bosniei, , bazat pe romanul scriitorului Bill Carter, , conform hollywood.com. Carter a trait la Sarajevo in perioada conflictului, intre 1992-1995.

Bloom, cunoscut pentru filmele sale cu bugete exorbitante, precum Lord of the Rings sau Pirates of the Caribbean, este incantat ca va juca intr-o productie fara CGI si efecte speciale . "Acest film reprezinta o despartire de filmele de la Hollywood", a spus actorul britanic la Sarajevo, dupa ce echipa de productie s-a intalnit cu primarul orasului.

"Nu voi juca personajul principal in film, nu voi fi Bill, dar am citit scenariul si mi-a placut povestea umana care sta la baza lui", a adaugat Bloom, fara a mai dezvalui alte detalii despre pelicula.

Cartea dupa care este adaptat scenariul filmului descrie viata lui Bill Carter la Sarajevo, dificultatile si bucuriile pe care cineastul le-a trait alaturi de localnici, dar si lupta cu propria persoana pentru a-si pastra sanatatea mintala in orasul bombardat timp de 43 de luni de fortele sarbe.

Urmareste trailerul filmului Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, in care Orlando Bloom joaca un rol titular.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea