Showbiz

#se casatoreste #miranda kerr #orlando_bloom

Orlando Bloom se casatoreste cu modelul Miranda Kerr

Orlando Bloom si iubita sa, modelul Miranda Kerr , s-au logodit, anunta Female First.

Actorul din Pirates of the Caribbean si modelul de la Victoria’s Secret se vor casatori in curand, reprezentantul lui Bloom confirmand ca acesta a cerut-o pe Miranda in casatorie. “ Orlando Bloom si Miranda Kerr se casatoresc”, a spus purtatorul de cuvant al actorului pentru Entertainment Tonight.

Desi s-a zvonit recent ca cei doi s-ar fi logodit cu ceva timp in urma, Bloom si Kerr au negat acest lucru. Orlando si Miranda formeaza un cuplu din 2007, iar anul trecut s-au mutat impreuna.

Miranda a afirmat in repetate randuri ca vrea sa se marite cu iubitul ei, dar atunci nu era pregatit sa faca pasul cel mare. “Da, bineinteles ca vreau sa ma casatoresc. Dar acum sunt fericita. Deocamdata sunt prea ocupata cu munca ca sa ma gandesc la casatorie”, a spus modelul australian in 2009.

Se pare ca intre timp, Miranda si-a facut timp pentru casatoria cu Orlando Bloom si astfel a mai saracit Hollywood-ul de un burlac hot.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea