Showbiz

Orfelinatul - la "Noaptea Institutelor Culturale"

A doua editie a Noptii Institutelor Culturale, organizata de ICR in parteneriat cu British Council, Institutul Goethe, Institutul Italian de Cultura, Institutul Cervantes, Centrul Cultural Ungar, Institutul Polonez, Delegatia Valonia-Bruxelles, Centrul Ceh si Institutul Francez, va avea loc pe 27 iunie.

Printre punctele de atractie ale acestui eveniment se numara si proiectiile de animatie spaniola, de la ora 20:00 - Sala de proiectii a Institului Cervantes. Vor putea fi urmarite: El Bosque animado, regia Angel de la Cruz si Manolo Gomez, De profundis , regia Miguelantxo Prado . De la ora 24:00, va urma Publicitate iberoamericana - Retrospectiva editiilor 2005, 2006, 2007 ale festivalului El Sol. Vor fi prezentate spoturile publicitare TV premiate la cele trei editii ale celui mai important festival de publicitate iberoamericana.

Nocturna fantastica aduce proiectii de lungmetraje spaniole. In gradina Institutului vor rula: ora 22:30 - El Orfanato, regia Juan Antonio Bayona, ora 00:00 - El habitante incierto, regia Guillem Morales, ora 02:00 - Amanece que no es poco, regia Jose Luis Cuerda.

Trailer El Orfanato


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea