Showbiz

#rock #recital #concert #formatie #opeth #festival #artmania #sibiu #romania

Opeth, un nou nume pe afisul festivalului Artmania

Opeth, una dintre cele mai importante trupe zona progressive metal, va sustine primul concert din Romania in cadrul festivalului Artmania de la Sibiu ce va avea loc in perioada 17 – 19 iulie 2009, anunta organizatorii evenimentului. Trupa va urca pe scena Artmania in prima zi a festivalului, vineri, 17 iulie.

Ajuns la cea de a patra editie, Festivalul Artmania 2009 este organizat in parteneriat cu Primaria Sibiu si Consiliul Local Sibiu. Primele trupe care au confirmat participarea in cadrul festivalului sunt Tristania (Norvegia) si Opeth (Suedia).

In ultimii trei ani pe scena festivalului au fost prezente nume de rezonanta printre care HIM, Amorphis , Anathema , Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation.

Biletele, in valoare de 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonament, vor fi puse in vanzare miercuri, 28 ianuarie, in reteaua magazinelor Diverta, precum si online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint si www.myticket.ro. In perioada 28 februarie – 1 mai, biletele si abonamentele puse in vanzare pot fi achizitionate la pretul de 90 RON pe zi si 160 RON pentru abonamente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea